nincs kép
Jegyzet

Az USAID hátterű ellenzék puccsot szervez Novák lemondása mögött

Gurabi Ági írása

A győzelmi mámorban úszó műellenzék balliberális moslékkoalíciója korábbi önmagát is megtagadva indított újabb támadást a kormány ellen, saját érdemének betudva Novák Katalin és Varga Judit lemondását.

A labda azonban a Fidesz térfelén pattog, mert a lemondást el is kell fogadni a 2/3-adnak, ami, ha megtörténik, a lemondatást feltételezi. Az ellenzék nem hagyta ki a ziccert, és a közvetlen elnökválasztást követelve patthelyzetbe hozta Orbánékat. Akár elfogadják a lemondásokat, akár nem, az ellenzék talált egy támadási felületet. A kormány nyilván a kisebbik rosszat fogja választani a stabilitás érdekében, mielőtt a lemondatásukhoz szükséges polgárháborús helyzet kialakulna.

A pedofilvádból kiinduló csere kihúzná ugyan az ellenzék méregfogát, de a közvetlen elnökválasztás követelése tömegeket tud megmozgatni. A demokráciát a kormányhoz hasonlóan ugyanúgy megtagadó „demokraták” most a demokrácia védelmében kampányolnak! Ha sikerülne elérniük az Alaptörvény módosítását, ami nélkül nem lehetséges a közvetlen államfőválasztás, a saját jelöltjüket hozhatnák helyzetbe az angolszászok háttértámogatásával. Így kezdődött a felforgatás és az „oroszbarát” kormány megbuktatása Ukrajnában is, pontosan az elnöki jogkör körüli viták mentén, a „demokrácia” védelmében! A háttér éppen eléggé szövevényes ahhoz, hogy a lebutított, médiákkal befolyásolt állampolgár semmit se értsen meg abból, mire használják fel.

Ha igaz hogy van egy paktum, miszerint a miniszterelnököt a kormányzó párt az államfőt az „ellenzék” adja, akkor Novák egy szocialista ballib globalista. A Fidesz ellenségeinek kegyelmezett meg? Budaházyékból is balhé volt, juj, terroristáknak kegyelmezett meg. Terrorista a világon mindenki aki a megszálló hatalom ellen tettlegesen is fellép. A lefegyverzett állampolgároknak ugyan mi esélye van páncélozott droidokkal és géppuskás, ultrahang fegyveres páncélozott járművekkel szembeszállni?

Dehát a demokrácia erről szól! Amerikában évek óta azon dolgoznak, hogyan fegyverezzék le a lakosságot, most szigorították a fegyvertartást. Nálunk már a riasztófegyvereket is engedélyhez kötik és tilos az utcára vinni, csak a lakásban tartható vagy használható védekezésre. Igaz, a gumigolyó és a gázpisztoly nem fog a páncélos maszkos droidokon, de biztos ami biztos…

Ha a képviselők és a kormány az ország és az állampolgárok érdekeiben dolgozna, nem a pártok harcolnának a hatalomért minket megosztva egymás ellen, akkor a „karhatalom” a közrendet védené, nem a kormányt, lázadásokat túlerővel leverve.

Novák felmentett valakit aki a Fidesz pedofil hálózatának egyik tagját lebuktatta, és a fideszmaffia bosszúból koncepciós, feltételezésekre alapozott pert indított ellene. Nemrég a Kúria is kimondta, ezzel törvényessé téve,- hogyan működik a hatalmat birtokló államszervezet. Orbán bemondja a rádióban hogy tilos a palesztinok mellett tüntetni, jogos az izraeli tömegmészárlás. Utasítja a karhatalmat, majd a Kúria hoz egy határozatot, miszerint a tüntetések „vélhetően megalapozott”

tényállítások mentén is betilthatók! Ezzel mintegy törvényessé tette a koncepciós perek indítását is azzal, hogy a feltételezések ezentúl megalapozott tényként használhatók fel az állampolgárok ellen.

A határozatot senki nem támadta meg, az sem, aki ellen hozták!

Ha Novák a ballib ellenzék embere volt, akkor nem áldozták volna be. Feladatát jól teljesítette, de nyilatkozatai, megnyilvánulásai több esetben Orbánéival ellentétesek voltak. Mint aki külön utakat jár a saját határain belül. Meghívást kapott Davosba, ahova Schwabék csak a saját embereiket engedik be. Orbán eltávolítása azonban nemcsak az ál-ellenzék érdeke, hanem a globalistáké, a kormányok felett álló, azokat irányító láthatatlan hatalomé is, aminek egyik ügynöke a nemváltó Pressman, a „nyomóember”, az USAID ide küldött követe.

Ha Novák egy „fiatal globalista” akkor miért mentette fel a Fidesz és a NER ellenségeit?

A két felmentés azt feltételezi, hogy hamisak a ballibek vádjai a NER-en belül létező pedofil hálózatról, és Budaházy koncepciós perét a gyurcsányista ballib megvett bírói vitték végig.

Ebben az esetben Novák nem az „ellenzék” jelöltje volt, ha volt is paktum, Orbán felrúgta egy felsőbb hatalom kiszolgálása mentén, ami azonban őt is igyekszik kordában tartani az „ellenzéke” segítségével. A két felmentett „bűnöző” az ellenzéknek állt az útjában, a „pedofil hálózat” emberének lebuktatása a szivárványos nyugati nemváltók szemét szúrta, akik Pressman

támogatását élvezik.

Az érdek a WEF és az ENSZ által a „fenntartható népességszabályozás” mentén az abnormális nemváltók sokbetűs mozgalma mögött keresendő.

Hiába volt jó tanítvány Novák, ha felment egy egy példamutató ítélettel megbüntetett lebuktatót, ráadásul kiáll a normális, kétnemű családok mellett, ellenszegülve az EU támadásainak is Varga Judittal együtt, aki a buzipropagandát és a kötelező mingránsbefogadást megtagadó álláspontunk miatt indított „jogállamisági” perben védte a magyar államot.

Az ukrajnai háború támogatását megvétózó magyar tagállamot a nyugat elmeháborodott globalistái a forint leértékelésével, azaz gazdasági büntető szankcióval zsarolták meg, ami az elszabaduló infláció miatt az ellenzék segítségével Orbán bukását idézhette volna elő. A lengyeleknél ez bejött, az uniós törvények felsőbbrendűségét megtagadó kormányt leváltották, az EU Tanács volt elnökét helyezve pozícióba, akinek első dolga a nemzeti médiák elfoglalása volt. Ficot is megzsarolták, aki az ukrajnai háború támogatásának a megtagadásával kampányolt és nyert, de a szavazás előtt „hirtelen meggondolta magát” és elállt a vétótól.

(Csodálkoztam volna rajta, ha nem így tesz, hiszen ismerjük már a szélsőséges tót nacionalisták szavatartó magatartását!)

A globalisták maximalisták! Nem tűrik a legkisebb ellenállást, kibújást sem, aki hibázik, mennie kell! Hiába szolgálja ki őket hűen mindkét „oldal”, ha kell, az „ellenzék” azonnal támadást indít. Nem lenne ez másképpen egy „baloldali” kormány esetében sem.

A módszer minden esetben a legszélesebb társadalmi réteg megnyerése a támadáshoz, bármilyen ócska, hazug, nem megvalósítható ígérettel, ahogy ezt láttuk eddig mindenhol a „választások” idején. A globalista hatalom írott „alkotmányai” egyformák, a politikusok választási és az „ellenzék” kormányellenes kampányaiban a hazugság megengedett, nem büntethető, felelősségre-vonás nem lehetséges, a megválasztott kiválasztottak sehol nem visszahívhatók.

A népet – pontosabban a Nemzetet – így lehet kizárni a hatalomból, törvénykezésbe való beleszólásból. A feltétel a feltétlen engedelmesség, aki ez ellen vét, mennie kell!

A családjogi és gyermekvédelmi törvény maradt az egyetlen, amivel még a kormány ellenáll a kívánalmaknak. A törvényt védő, pedofilokat lebuktató állampolgároknak megkegyelmező államfőt bármi áron is, de el kell távolítani. De leginkább az egész kormányt el kell tüntetni az útból, kihasználva a globalista parancsok teljesítése miatti polgári ellenállást is.

Ezért állt a globalista zöldek, az LMP nevű képződmény az akkugyárak ellen tiltakozók mellé, miközben a kormány NVB-je sikeresen megakadályozott egy termőföldvédelmi civil népszavazási kezdeményezést, átengedve az LMP kérdését ami csak lelassította volna a beruházásokat.

A zöldeket nem érdekli a környezetvédelem, a gyárak nem veszélyesek, a termőföldeken minden további nélkül lehet gigagyárakat építeni a gazdálkodás ellenében, csak a szabályokat kell kicsit szigorítani. A zöld propaganda a mezőgazdaság csökkentését támogatja, mert ezzel is védjük a klímát. A gigagyár CO2 kibocsájtása, és környezetszennyezése mellékes, mert a kitűzött cél világszerte a gazdálkodás csökkentése a klíma védelmében! Az LMP természetesen most sem kezdte el az aláírásgyűjtést, ahogyan tette ezt egy korábbi, akkugyárellenes kérdés esetében is.

A tanárok „védelmében” szervezett tüntetések is csak a kormányellenes hangulat szítását szolgálták, hiszen a státusztörvény is globalista parancsra készült, elég csak körbenézni az EU-ban, hol vezettek már be hasonlót. A franciáknál a „jobboldali” ellenzék tiltakozott ellene, míg hazánkban a baloldali?

A mostani hergelés és hazugságcunami azonban mindenen túltesz! A globalista műellenzék hiábavaló, álságos kampányba kezdett az államfő közvetlen megválasztásáért, amit korábban elődjük, az MSZP és az MDF támogatott, de az SZDSZ és ál-pártja a Fidesz ellenezte, és tette ezt lehetetlenné a félrevezető „4 igenes” népszavazással, mert egy „közvetlen elnökválasztás” esetén a kommunisták jelöltje, Pozsgay nyert volna.

Mit is mondott Grósz elvtárs az egypártrendszer megszűnésekor?-

Ne féljetek elvtársak, mindenhol ott vagyunk”!

Mi sem mutatja jobban, hogy a pártok színjátéka csak a megosztásunkról szól a hatalom megtartása érdekében, amit egy kormányok feletti csoport kezében van, mint a becsapós egykori kérdés: „Csak az országgyűlési választások után kerüljön-e sor a köztársasági elnök megválasztására?”

A kérdésre adott „;igen” válasszal máris kivették a kezünkből a beleszólás lehetőségét is a kampány hatására ami 4 igen válaszra buzdított!

Igen ám, de a választások után a közvetlen elnökválasztási ígéretet már meg lehetett tagadni, mert az ígéretek betartása nem kötelező, azok megtagadásáért nem vonhatók felelősségre, szabad mandátumuk van, ami azt jelenti, nem utasíthatók és nem számonkérhetők ha beszavaztuk őket a Parlamentbe! (Csak a választól által nem utasíthatók, mert a pártvezetés és a bankárkaszt utasít!)

A „népet” ki kell zárni a hatalomból, mert a globalisták érdekei csak így szolgálhatók ki ennyire nyíltan! Ezért volt mindkét oldal érdeke az „igen” válasz a kérdésre. A megválasztott képviselők és kormány a sztálini „alkotmány” kikötötték hogy annak módosítását kizárólag ők kezdeményezhetik, és belevésték, hogy az államfőt kizárólag az Országgyűlés jelölheti és választhatja meg 2/3-os többséggel! A „választások” után elég volt csak az „alkotmányban” foglaltakra hivatkozni. A trükk tökéletesen működött!

Ha nem lenne nagy a tét, most az ember nevetve, chipset rágcsálva figyelné az eseményeket!

A műellenzék saját „alkotmányát” és paktumát látszólag megtámadva az eddigi legnagyobb színjátékba kezdett. Novák és Varga lemondását saját győzelmeként beállítva, óriási kampányba kezdve a közvetlen államfőválasztásért.

Abban a tudatban, hogy arra népszavazást csak a 2/3 os többség írhat ki, persze, csak ha megbolondult. A közvetlen választást a néptől éppen a most ezért kampányoló „baloldal” elődei tagadták meg, akik most arra játszanak, hogy az emberi emlékezet rövid. Régen volt,- igaz sem volt! Kinek is jutna eszébe egy 32 évvel ezelőtti történet, főleg, ha akkor még nem is élt, vagy boldog gyermekkorát élvezte? Az 50 és 20 évesek közötti korosztály most a legnagyobb merítési lehetőség, amivel a fél ország a kormány ellen fordítható!

A színeváltó ellenzék ugyanúgy mentes az erkölcsiség szikrájától is, mint a kormányon lévő, nemzeti színekben tetszelgő „jobboldal”.

Ezért nem kellenek a pártok, amik a hatalomért versengő érdekcsoportok politikai szervezetei, mögöttük a globalisták NGO-ival. Valódi helyi és területi érdekképviselet kell, valódi önkormányzatisággal, munkájukért felelősséget vállaló, befolyásmentes, szabad képviselők jelölésével és közülük történő választásokkal!

Az utcákon azonnal kampányba kezdő, a közvetlen választásért aláírásokat gyűjtő szivárványos koalíció csak az embereket hergeli és uszítja továbbra is, becsapva őket, kihasználva tudatlanságukat és az akaratukat elnyomó rendszer elleni hangulatot.

A Történeti Alkotmánynak csak a megemlítése is azonnal felháborodott ellenállást vált ki az aktivistákból, miközben a DK emberei az Aranybullát sem átallották felhozni az abban foglalt „ellenállás” jogára hivatkozva. Ismerik vajon azt a rendeletét is, amelyik kimondta, hogy „ Kamaraispánok, pénzváltók, só-tisztek és vámosok nemesek legyenek, zsidók és szerecsenek ne lehessenek”…?

Vagy csak álszent aljas módon beemelnek bármit a kampányaikba, ami őket segíti, de közben minden mást megtagadnak ami ellenükre szól?

Az Alaptörvényt csak a jelenlegi állampárt módosíthatja, a népakarat nem. Az önmagát is meghazudtoló ellenzék dolga az, hogy az állampolgárok között ellenségeskedést szítva biztosítsa saját hatalomra kerülését, ami globalisták utolsó parancsának, a teljesítését is lehetővé tenné az utolsó, normalitást védő törvényünk, a gyermekvédelmi törvény megsemmisítésével.

Az államfő személyét pedig továbbra is kizárólag a pártok jelölhetik, a közvetlen választása ezért kizárt!

Az Alaptörvényt se a jobb se a baloldal soha nem fogja átírni úgy, hogy az államfő több jogosultságot kapjon, mint a miniszterelnök, és megválasztása valóban demokratikusan történjen.

A hatalom nem engedheti meg az alattvalók beleszólását abba, ki képviselje az országunk és nemzetünk, az állampolgárok érdekeit a legfelső szinten, ami azonos a korábbi királyok pozíciójával, ám akkor még az un. szabad királyválasztás joga még a miénk volt.

Az Alaptörvény preambulumában megfogalmazottak értelmében a Fidesz kormánya ugyan megtagadja a kommunista, sztálini ál-alkotmányt, ám a végén beismeri, hogy ebből eredezteti a hatalmát és az Alaptörvény legális létrehozását. Különbözik ebben a kommunistáktól?

Éppen ezért csak a Történeti Alkotmány íratlan, szokásjogot elismerő jogrendjéhez való visszatérés lenne az egyedüli megoldás a párturalmi rendszer megosztást, ellenségeskedést szító hatalmának megszüntetésére.

Ennek értelmében az államfői pozícióra adott mennyiségű ajánlás begyűjtésével bárki jelentkezhetne, és a választás közülük történne

népszavazással. Így van ez Oroszországban, és hasonló a menete Amerikában is.

Minden egyéb csak a felettünk való hatalom kizárólagos birtoklásáért játszott nagy „nemzeti” színdarab egy újabb felvonása!

Miért hitetjük el magunkkal még mindig, hogy ebben a darabban nekünk is szerepet adnak, holott tudjuk jól, csak statisztaként használnak benne minket? Sőt csak biodíszlet ez a statisztaszerep, nehogy meg tudjunk szólalni, mert a statiszta vészhelyzetben megszólalhatna a színpadon. Ám a díszletnek ilyen lehetősége még tűz esetén sincs!!

Meddig hagyjuk még magunkat megtéveszteni?

Vagy valóban nem ismerjük fel a kiút lehetőségét?

NEEM? (Gurabi Ági)

Vélemény, hozzászólás?