Publicisztika

Bejelentkeztem a Székely Nemzettudat közösségébe….

A bankárkaszt által finanszírozott, szabadkőműves trianoni átok sem tudta kiverni a székelyekből a legfontosabb dolgot, a magyar nemzettudatot. Magam csupán félig vagyok székely, mert csak az apai ág a székely, az anyai viszont kun és magyar.

Ám én büszke magyar vagyok, mert tudom legfontosabbat: a magyar nemzet értékrend alapú, tehát lehet valaki úgy is magyar, ha etnikailag nem az, hiszen a vérszerződés pont arról szólt, hogy nem vértestvérek lettek értékrendi és szív-testvérekké.

Így ha nem is lennék magyar – Petőfi is hasonlókat írt – akkor is e nemzethez állanék, mert ott van szükség rám, s a nemzet soraiban kell bizonyítanom ennek az értékrendnek a minőségét! A magyar minőség egyik legfontosabb jellemzője, hogy nem tud igazság nélkül élni! Pedig a mai világban, ahol nem igazságszolgáltatás működik a bíróságokon, hanem jogszolgáltatás, nagyon nehéz magyarnak lenni. Nehéz, mert olyan erős agyfertőzés érte az európai szkíta utódokat – ilyenek ám az Ázsiában és Amerikában élő, bár keveredett fehérek többsége is! -, hogy bizony elfeledkeztünk a tiszta, józan gondolkodásról és látszólag elfogadtuk azt, amit a legkülönbözőbb formában jelentkező manipulációk töltöttek a fejünkbe. Márpedig a magyar minőség, a mag népe ezt nem engedheti meg magának. A székelységnek hatalmas ereje az, hogy megvannak még azok a hagyományai, szokásrendje, amely segíteni fog nekik túlélni e borzalmas agyfertőzést! Én velük tartok, őket akarom segíteni, szolgálni!

Én tehát veletek akarok tartani székelyek, benneteket segíteni, szolgálni!

Mert nézzük meg őszintén, hogy mi a magyarság tiszta, jó indulatú naivitásának a legnagyobb hibája?  A Szerencsés-Fortunátus Imréktől a Habsburgokon át Gyurcsány-Dobrevig olyan MIGRÁNSOKAT emel fel a politikai képviselete szintjére, akik sajnos nyilvánvalóan nem magyar értékrendűek, így vagy már is elárulták, vagy el fogják árulni az őket magasba emelőket! S ezt még tetézi az, hogy ennek ellenére nem zavarják el őket, hanem várnak a következő – még nagyobbat mondó – „kedves vezetőre” ahelyett, hogy saját környezetükben találnák meg azokat a pártonkívüli, tisztességes, nemzettudatú embereket, akik képviselhetnék őket szívvel-lélekkel!

Talán a székelység az egyetlen magyar nyelvű népcsoport, ahol – valószínűleg a teher alatt nő a pálma – mondásból kikövetkeztetően, ez a nyilvánvalóan rossz irány és arány, még talán nem végzetes, mert a sajátjaik közül képesek még a képviseletet kiállítani, hiszen a szegény és ezáltal igen szerény  körülmények közé eddig még, nem igen vágytak az élősködők, a migránsok. (Legfeljebb a földszerző kivásárlások kapcsán.)

A székelységre tehát joggal tekinthetünk egy ősi rendet, életformát leginkább megőrző közösségre. A kérdés csupán az, hogy a modernitás mai fertőzését, mennyire lesznek képesek feltartóztatni? Meg tudják-e tartani az erényeiket, melyeket évszázadokon át gondosan őriztek? Én értetek, vagyis magunkért, a nemzetünkért imádkozom!

B.G.

Vélemény, hozzászólás?