Gondolatok

Szervezett magánhatalom van – Magyar Országgyűlés már nincs

Aki látta a sajtófotókat, a karzaton már az oligarchák, külföldi és belföldi milliárdosok ülnek. Ez már nem népképviselet. Ez már egy idegen érdekeket kiszolgáló és saját vagyonát gyarapító diktatúra. A hatalom már azt is megtehette, hogy a két gigatüntetést is saját maga szervezte a gőz leeresztésére.

A harmadik tüntetésre már nem szervezett senki, és ez mutatta meg, hogy szervezettség nélkül 2000 lézengő, reménytelenül protestálóval semmire sem megyünk.

DEVIZAADÓSOK KIFOSZTÁSA ENGEDÉLYEZVE!

Megindultak május 1-jével a kilakoltatások. Hozzád is elérnek, hiába reméled, hogy nem. EBRD-paktummal megkötötte a kormány saját kezét, nem lehet az árfolyamkockázat terhét a bankokra hárítani. Az állami költségvetésnek pedig nincs több ezermilliárd forrása a kártalanításotokra. A fenti két ok miatt nem kaptok új devizatörvényeket sem. Ami van, a jelenlegi jogszabályi környezet egy-egy ügyvéd felkészültségén múlik, hogy találunk kiutakat. De mi lesz veletek, akinek megélhetésre sem elég, mert devizasarcot fizettek, hogy házaitokat el ne veszítsétek……Ki kellene állítani 197 járási alaptábort, járásonként 1000 embert kell megszervezni.

(BG kiegészítése: Legalább 106 fő választókerületi, helyben ismert és elismert pártonkívüli „követre” lett volna szükség 2018-ban ahhoz, hogy a választásokon betegyük a lábunkat a törvényhozásba, vagyis legyen újra népképviselet is!)     Ez a 197 járási alaptábor most a feladat. A táborszervezést járásonként senki vagy nagyon kevesen, eddig 19 devizás vállalta, hogy járási szervező lesz, őket listára vettem. A többiek kérdezem, hogy gondoljátok?

SEMMI TÖBBET NEM TESZEK – SZÓLJATOK HA LESZ KÖZÜLETEK 197 JÁRÁSI SZERVEZŐ. A demonstrációknak és a protestnek szabályai és törvényszerűségei vannak. Egy bejegyzésben valaki azt írta 200.000 fő alatt meg se mozduljunk, ez az ember tud valamit, mert teljesen igaza van…….Szóval itt tartunk. Megmondtam, hogy perekben kb. 1%  jöhet ki a szögesdrót mögül, a 99% szögesdrót mögött marad, ezért ezek harcát kell megszerveznünk. Messengeren várom a járási alaptáborokat megszervező járási szervezőket. Addig semmit nem teszek. Viszem tovább a korábban elvállalt hazai és uniós ügyeimet.

Szóljatok, ha felébredtetek!

Dr. Kriston István

Vélemény, hozzászólás?