Gondolatok

Óvatos lett a WHO? – Most NEM sürgeti a gyerekek tüskefehérje-vakcinával mérgezését?

KSM: Idézem a honlapjukról: COVID-19 tanács a lakosság számára: Oltás

 

…Fontos, hogy a lehető leghamarabb oltassuk be (magunkat), amint rád kerül a sor, és ne várj. … bár egyetlen oltóanyag sem véd 100% -ban.

(KSM: Ezt csak a betegség-MEGELŐZÉS CÉLJÁBÓL készült oltásoktól várhatjuk, amiktől nem szoktak sok-tízezren hamarosan meghalni! De tudjuk, hogy a covid-„oltottak” bizonytalan jövője miatt már az életbiztosítók is meggondolják magukat!)

 

… A COVID-19 vakcinák a legtöbb 18 éves és idősebb ember számára biztonságosak

(KSM: A „legtöbb” egyáltalán NEM az „összes”! – Miért NEM hagyták még abba a covid-vakcinázást, miután sok tízezren már meghaltak tőle?! – Hacsak tényleg nem a GENOCÍDIUM a céljuk!) (Lásd a csatolmányt: „2020NÉPIRTÁSA A COVID-19”)

 

… A gyermekek és serdülők általában enyhébb betegségben szenvednek, mint a felnőttek, ezért … kevésbé sürgős az oltásuk, mint az idősebb embereknél…

(KSM: Később is ráérnek őket a patogén tüskefehérjékkel megmérgezni.)

 

További bizonyítékokra van szükség a különböző COVID-19 vakcinák gyermekeknél történő alkalmazásával kapcsolatban, hogy (a WHO) általános ajánlásokat tehessen a gyermekek COVID-19 elleni oltására vonatkozóan.

(KSM: Tehát MÉGSEM „oltásról” van szó, hanem EMBERKÍSÉRLETRŐL, amit az embereken, de a tudtuk nélkül folytatnak! – Hogyan merik aláíratni a „kísérleti nyulakkal”, hogy „mindenért ők felelnek”?! – Hogyan merik a szülőket arra rávenni, hogy ők feleljenek azért, ha a gyerekük is MEGHAL az „oltártól”, – mint már olyan sokan?!)

 

A gyermekek oltási kísérletei folyamatban vannak, és a WHO frissíti ajánlásait, ha a bizonyítékok vagy az epidemiológiai helyzet miatt a politika megváltozik.

(KSM: Sajnos, ez annak nyílt beismerése, hogy a „vírusjárvány” ürügyén a POLITIKA csinálja a világválságot!)

 

… Fontos, hogy a gyermekek továbbra is az ajánlott gyermekkori oltásokat kapják.

(KSM: Még ezt a helyesnek látszó mondatot is meg tudják kérdőjelezni azok a szülők, akik MÁS kötelező oltás miatt már elvesztették gyermeküket!)

 

… A rendelkezésre álló oltások többsége két dózisú oltás. Kérdezze meg gondozóját, hogy szüksége van-e második adagra…

(KSM: A CIA 2003-ban kiadott nyílt figyelmeztetése a bináris (két összetevő találkozásakor betegítő, vagy ölő!) biológiai fegyvereket is említi! – Ellenük az ERŐS IMMUNRENDZSER az igazi védelem. )

 

… Bár a COVID-19 vakcina megakadályozza a súlyos betegségeket és haláleseteket, még mindig nem tudjuk, hogy milyen mértékben akadályozza meg a fertőzést és a vírus továbbadását másokon.

(KSM: A WHO nem szégyelli megismételni, hogy jelenleg világszerte EMBERKÍSÉRLET zajlik. – Nem véletlen, hogy ez ellen világszerte lázadnak a kísérletben való, életüket is kockáztató részételre mindenféle ravasz módon is kényszerített „nyúl”-jelöltek! – A „beoltottak” már csak imádkozhatnak az „oltás” túléléséért…) (Én is imádkozom értük. Az ártatlan emberek millióit azért tudták becsapni, mert – korrekt tájékoztatás híján – azt hihették, hogy a covid-vakcina is „védő oltás”. Pedig, ami valóban VÉD: az az erős immunrendszer, – és ami a covid-beteget – néhány nap alatt, a legsúlyosabb állapotából is – biztosan MEGGYÓGYÍTJA: az az Ivermectin.)

Vélemény, hozzászólás?