nincs kép
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok Jegyzet Publicisztika

Mi a különbség?

Mi itt a különbség?

 

zászló
zászló

A 26500 kedvelővel rendelkező és a saját állítása szerint AZ EURÓPAI BALOLDAL PORTÁLJA, ismét belehúzott. Először arról írtak amit magunk is jól tudunk és rendszeresen le is leplezünk. Vagyis azt fejtegették, hogy világ leggazdagabb 1%-a közel kétszer annyi pénzt szerzett az elmúlt 2 év Covid-diktatúrája során, mint a maradék 99% összesen, hisz derül ki a globális szegénység enyhítésére alapított brit konföderáció, az Oxfam jelentéséből.

Éppen a davosi Világgazdasági Fórum előtt hozták nyilvánosságra, hogy legalább 1,7 milliárd ember él olyan országokban, ahol az infláció felülmúlja a béremelésüket – miközben a milliárdosok vagyona napi 2,7 milliárd dollárral növekszik. Bizony ebben mi magyarok is benne vagyunk, mert az élelmiszer infláció nálunk is nagy. S ez az a pont ahol a Nemzetegyesítők is egyetértenek minden szegénység-ellenes csoporttal, mert az tűrhetetlen amit ma, a világot manipuláló tőkeuralom tesz.

Mi tagadjuk, hogy a Nemzet lehet baloldali, vagy jobboldali, mert szerintünk az a szó hogy Nemzet, egy értékrendet takar, amelybe belefér a szociális érzékenység, de nem fér bele az agyfertőző érzékenyítés, amely a Nyugatot teljesen elöntötte! Viszont belefér az a hűség a beváltan működő hagyományrendünkhöz ami századokon át biztosította a magyarság államában a hatalmi ellensúlyt. A történeti alkotmányosságunknak ugyanis, az egyik jelentős bástyája a vármegyei autonómia volt. Tudatlanság ezért éppen a helyi autonómiát képviselő alispán ellen szövegelni, hiszen épp vele – az alulról választott megyei tisztségviselővel – tudnánk a fékek és ellensúlyok rendszerét visszaadni! S mivel az 1942-ben alapított Oxfam és az 1995-ben civil szervezetek által létrehozott Oxfam International számunkra is egy hiteles non-profit alapítvány, így vannak közös értékeink! (Remélem ebben nem fogok tévedni, mert naponta derül ki Nyugaton civilszervezetekről, hogy pénz-lobbisták)

Mindezen nézetazonosság azonban véget is ért, mert „Ismét a szélsőjobbosokkal akciózott a Thürmer-párt” – címmel jelentettek meg egy cikket, ahol a butaság tömkelege található! Az még hagyján, hogy fogalmuk sincs arról, hogy mi a patriotizmus és a nacionalizmus közötti különbség, de az már teljesen kiveri a biztosítékot nálam, hogy konteósnak – vagyis összeesküvés elmélet hívőnek – próbálja beállítani Gurabi Ágnest, sőt a Nemzetegyesítőket is. Amit ezután írtak az pedig egyenesen sokkolt. Idézem: „Ezen körök szerint még királyság van, hiszen a köztársaság „szovjet zsarolásra” alakult meg.”

(Ezek a szerencsétlenek valóban nem értik, hogy zsarolással nem lehet törvényt hozni, s bevezetni vele a köztársaságot? Ami ráadásul nemcsak törvénytelen, de még csaló és véreskezű is volt?)

S ez még nem volt elég, mert fokozni is tudták a butaságot!

„Disztingválni vélhetően tudnak, mivel Thürmerék összejövetelére nem hoztak árpádsávos zászlót, mint korábban az szokásuk volt. A felszólalásban még a Szent Korona Alkotmánya visszaállításának követelése is elhangzott, amelyet Thürmer Gyula – a honlapon közzétett videók tanúsága szerint – rezzenéstalan arccal tűrt.” (A helyesírást nem változtattam meg!)

Nekem nem lenne tisztem megvédeni Thürmer Gyulát, de Ő biztosabban tudja megállapítani, hogy mi az elmélet és mi a gyakorlat! Ugyanis aki ma konteóról beszél a bármelyik oldalon, az nem hajlandó észrevenni a tényeket. Azt nem rovom fel nekik, hogy nem tudják mi a különbség az Árpád-házi zászló és a munkásmozgalom vörös lobogóját használó Nyilasok zászlaja között, mert elég sok hülye van a baloldalon ahhoz, hogy ezt mantrázzák, így a fiatalság agya is meg van ezzel fertőzve.

Ám nézzük mit ír e sávokról a Wikipédia, majd lássuk a tényeket!

„E történelmi lobogókat csak a köznyelv nevezi „árpádsávos zászlónak”, ugyanezzel a kifejezéssel jelölve azt a rendszerváltás után a nemzeti radikális oldal szimbólumaként felbukkant, fekvő alakú, nyolcsávos zászlót is, melynek használatáról, jelentéséről heves viták folynak.”

Nos ezek a viták mondvacsináltak, mert 1939-ben változtatták meg a nyilasok a munkásmozgalom vörös lobogóját, amelyben közepén lévő fehér négyszögben elhelyezett zöld nyilaskeresztben – éppen középen – egy fehér színű „H” betű volt. A változás abban állt, hogy a nyilaskeresztet a zászlórúd felőli oldalra helyezték át középről, és az így szabadon hagyott munkásmozgalmi vörös felületre behúztak 4 fehér csíkot.

Aki tud számolni, annak világos, hogy a 4 és az 5 az bizony 9, míg az Árpád-házi zászlón 8 sáv van, mert az valóban sávos lobogó, mint az USA zászlaja. Ám a nyilasoké, nem sávos volt, hanem vörös alapú! De vajon miért nem olvassák el ezek a fickók legalább a Wikipédiát? Vagy divat a hülyeség?

Izzadságszagúan próbálkoztak le és összemosni minket. Szerintük naná, hogy szélsőjobbosok vagyunk, mert a történelmi zászlónkat nem keverjük össze az egyébként tiltott önkényuralmi Hungarista Mozgalom nyilaskeresztes zászlajával! (Hihetetlen ez a tudatlanság egy firkász-újságírótól!)

Persze amit Ági és a NEEM-esek elmondtak ott, arról szót sem említ a cikk, mert akkor rögtön kiderülne, hogy egyszerű hazugságözön amit írnak.

Megkérdezhetnénk, hogy mikor fogunk végre olyan írásokkal találkozni a balliberális oldalon ami korrekt és az igazságot tartalmazza?

Szerintem csak akkor, ha az agyfertőzés véget ér, s ők is hajlandóak lennének a valóságot látni, a valós történelmet megtanulni és főleg a balliberális hazugság-mantrát kitörölni gondolkodásukból, mert a nyugati érzékenyítés lassan éppen ott tart, mint a sztálini kommunizmus agymosása.

Nem „szélsőjobbos” ebben az országban szerintem senki, de a Nemzetegyesítők biztosan nem azok!

E baromságot, tegyük végre tisztába és határozzuk meg, hogy mit jelent a „nemzeti” kifejezés!

A Nemzet nem azonos a néppel. A nemzet egy értékrendi fogalom, a nép pedig egy etnikai.

A magyar nép egy etnikai egység, a nemzet azonban a magyar állameszméhez való hűség, a történeti alkotmányosság beváltan és igazságosan működő rendszerének elfogadói úgy, hogy abba belefért a szerb Damjanics, és a horvát Zrínyi, hogy egyéb származású hungarusokat ne is említsek.

A Szent Korona alkotmányosságról nem kívánok értekezni, mert épp a negyedik Alkotmányjogi Konferenciát szervezi Ági, így aki nem akar ez ügyben tudatlan maradni, az eljön hallgatóságnak.

A pártokkal kapcsolatban pedig ezt üzenem az EURÓPAI BALOLDAL PORTÁLJÁNAK!

Létezik egy párt hazánkban amely semmiféle megjelenési lehetőséget nem kap, vagyis teljes hírkaranténban van. Ennek az az egyszerű oka, hogy Ők a nemzeti-civil közösségeket hozzák helyzetbe, hiszen a tagjainak szigorúan tilos bármilyen szintű hatalmi funkciót elvállalni! Képviselőnek, csak és kizárólag helyben jelölt, neemesen gondolkodó pártonkívülieket bíz meg, s így fityiszt mutat a mai pártokráciának.

Ez a közösség ellenzi a pártok részvételét a közhatalomban, de tudomásul veszi, hogy egyenlőre a tömegember még nem érti meg, hogy csak a saját önszerveződő közösségei tudnának jó irányú változást elérni.

Így a Nemzetegyesítők minden olyan párttal mellérendelő kapcsolatot tudnak fenntartani, amelyek nem akarják őket kihasználni, beszervezni a pártfegyelem alá, és szociális érzékenység dolgában is hasonló elveket vallanak mint ők!

Így sem Thürmer, sem Toroczkai nem ellensége sem a Nemzetegyesítőknek, sem a szolgáltatásaikat igénylő valóban nemzeti és civil közösségnek. Főleg akkor nem, ha felismerik, hogy a közvagyon védelme közös felelősségünk!

Az hogy mi a közvagyont nem a nép vagyonának hívjuk, hanem a Szent Korona tulajdonának, amelyen csak birtokjogot lehet szerezni és nem tulajdonjogot, az bizony nem állhat közénk!

Igaz, ettől még nem értünk egyet sem a vörös csillag használatával, sem a véreskezű Kádárt dicsőítő szövegekkel, de a munkásság kizsákmányolása elleni fellépéssel igen! S a jelmondatunk ez: NE AZT KERESD A MÁSIK JÓ MAGYARBAN AMI ELVÁLASZT, HANEM AMI ÖSSZEKÖT!

Milyen jó lenne, ha ezt a gondolatot lenyúlná tőlünk minden civil szervezet!

Honféltő szeretettel: Dr. Bene Gábor nemzetépítő segédmunkás

Vélemény, hozzászólás?