Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Értjük, a magyaroknak mit üzen ez a népirtó valóságshow?

Többen rám támadtak e-mailben, sőt erőteljesen fenyegetőztek is, hogy mit riogatom a népet, hiszen a koronavírus nem biológiai fegyver, hanem egy nagyon is drámai természeti csapás. Mivel vitatom ezt az állítást, nézzük mit írtam le véleményként és mit tudok bizonyítani?

A „Mi a lényeg?”- című március 13-án kelt írásomban ezek szerepelnek:

„..a közemberek nem nagyon látnak a politikai színfalak mögé, s nem nagyon értik mire megy ki az a játék, amit egyszerűen „koronavírus hisztinek” szoktam nevezni….  Ez a vírus mint pánikmém jelent meg, így muszáj volt beindítani a profi rettegők mellett az amatőröket is, mert különben kiderülne, hogy a világban forgó olajdollár mennyisége miatt, egy óriási pénzügyi összeomlás van kilátásban, s a népirtási kísérlet mellett, még ezt is el kell nekik takarni.  Összegezve: népirtási kísérlet és a pénzügyi összeomlás veszélyének az eltakarása a kettős cél. Mellékhatásként még Kína vezető gazdasági helyzetének a megingatása is jelentkezik. (Persze csak akkor, ha nem igaz az a hír, hogy a kommunista Kína megvárta a területén lévő külföldi cégek részvényeinek a mélyrepülését, s bagóért megvette az összes részvényt. Ha ez az igaz, úgy a kínai komcsik kitanulták a kufárságot!)”Eddig az idézet!

Ezek miatt felmerül, hogy az előre tervezett pénzügyi összeomlás takarása és a népirtási kísérlet mellett, volt-e még más célja is a biológiai fegyver bevetésének?

A kinek az érdeke? – kérdés az, amit először körüljártam a megtámadott cikkben. Ám valóban lehetséges, hogy olyan mesterséges véletlenek sorozata az ügy, amit nehéz nyomon követni, mert nem minden információ elérhető a számomra! Azt azonban mindenki tudhatja, hogy az olajárak a tőzsdéken csökkennek, s ehhez nem is kell külön magyarázat!

Nézzük akkor, hogy mire alapoztam, hogy ez biológiai fegyverkísérlet?

A PirBright Intézetet a Bill & Melinda Gates Alapítvány hívta létre, s ők is a legfontosabb finanszírozói.  Ez az intézet 2018. november 20-án  (egyébként a születésnapomon!) koronavírus szabadalmat jegyeztetett be, s ha ide kattintasz meg is jelenik az anyag a patent bejegyzéséről! (Angolul tudók előnyben!) https://patents.justia.com/patent/10130701

Majd egyszer csak 2019. október 18-án – épp negyven nappal az első koronavírusos eset nyilvánosságra hozatala előtt – a fenti alapítvány a Világgazdasági Fórummal és a John Hopkins Központtal egy olyan konferencia-gyakorlatot szerveztek meg és bonyolítottak le  „EVENT 201”  címmel, ahol egy igen magas szintű járványt  – vagyis egy világméretű pandémiát – szimuláltak  New York Cityben. Az ott elhangzott „jóslatok” világviszonylatban 65 millió ember halálát prognosztizálták!

 http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/videos.html

(Már ezek alapján is úgy tűnhet, minta olvasták volna a Lugánói tanulmányt, vagy épp a georgiai irányköveket tanulmányozva döntöttek, hogy be kell vetni egy hatásos, népirtó fegyvert! Természetesen mindezt csupa szívjóságból és az emberiség iránt aggódásból!)

https://rejtelyekszigete.com/georgia-guidestones-az-amerikai-stonehenge/

Ha rákattintottál és elolvastad a kövek keletkezését és utasítását, akkor sínen vagyunk! Mert az is érdekes, hogy a Wuhan Institute of Virilogy laborjának a munkatársai évek óta kutatják azokat a koronavírusokat, amelyeket a denevérek terjesztenek leginkább. (Szegény Vlad Tepes most biztosan csuklik, mert a vámpírkultusz drakula sztorija innentől már nem csak egy sikeres filmes buli a denevérek vérszívásáról, hanem népirtó valóságshow is!)

Ráadásul már a tavalyi év elején, meg is jósolták (?) az intézetben dolgozó kutatók egy valódi szakmai lapban (MDIP), hogy bizony a három koronavírus a MERS, a SARS, a SADS  mutációi könnyen világjárvánnyá válhatnak, mert a kínai étkezési szokások ezt nagyban elősegíthetik.  (Igaz Zheng-li Shi kutatónő még meg is esküdött, hogy a labornak semmi köze a mostani koronavírushoz, ám ezt Kínában nem nagyon lehet komolyan venni, mert a SARS is kiszabadult anno egy pekingi laboratóriumból. )

Amennyiben tehát igazak a hírek, miszerint „a kommunista Kína megvárta a területén lévő külföldi cégek részvényeinek a mélyrepülését, s bagóért megvette az összes részvényt,” akkor bizony könnyen lehet, hogy az érdekeknek egy olyan furcsa egybeesése következett be, hogy bizony ennek vuhani víruslabornak komoly köze lehetett a járványhoz, hiszen a laboratórium csak néhány kilométerre van a bevallott, tehát ismert kiindulóponttól! Az egyik kommentelő fel is tette már a kérdést: Lehet, hogy egy rosszul sikerült vírus-kisérlet nyomán szabadult ki a koronavírus? (Én ennél kicsit konkrétabbnak látom az ügyet s ha megnézed a kínai húspiac részleteit, ahol kutya-macska, kígyó-denevér is ehető árúcikk, úgy értehetőbb lesz neked is!)     

https://www.facebook.com/watchparty/505169926767421/?entry_source=FEED

A következő link pedig annak a tudományos folyóiratnak a honlapja ahol szerepelnek a fent emlegetett „jóslatok”, illetőleg az, hogy a kínai étkezési szokások segíthetik a pandémiát!!

Bat Coronaviruses in China

https://www.mdpi.com/1999-4915/11/3/210

(Ugye abban egyetérthetünk, hogy ennyi véletlen nincs?)

Ráadásul Bill Gates már több alkalommal is „aggódni” kezdett a földért, amelyet ez a több milliárd ember teljesen tönkre tesz. (Vagyis szerinte nem a pénz hatalmi profitmaximalizálás teszi tönkre a zöld-bolygónkat, hanem az a sok átlagember, aki csak szépen szeretne élni és békében, szeretetben felnevelni a gyerekeit!?)

Ha még azt is hozzáteszem, hogy a rossz nyelvek szerint a Wuhan Institute of Virilogy laboratóriumának Soros az egyik bújtatott főtulajdonosa, akkor biztosan elkezd a hazai balliberális csőcselék is fenekedni ellenem. Tegyék nyugodtan, mert nekem ugyan van véleményem, de a tények másokban is kialakítanak majd hasonlókat! S hiszem, hogy sok minden fog még kiderülni! Ja, hogy ha nem is a vírus, de a világméretű hiszti hatására a pénz és gazdaság tönkre megy?  Ez sajnos egyértelmű!  Vagyis csak azok a népek maradnak meg, akik még képesek az önszerveződésre, önvédelemre, önellátásra! Ugye értjük magyarok?

Bene Gábor

A szerző közjogász és a nemzetépítés segédmunkása

Vélemény, hozzászólás?