Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

Dr. Bene Gábor: Mit üzen nekünk a Nemzetegyesítők NEEM pártjának jelvénye?

Először azt, hogy ők valóban nem akarnak hagyományos párttá válni, hanem csak a Szent Korona szolgái ők, a hármashalom fölött ugyanis a korona boltozatát láthatjuk az eredeti keresztállással és annak eredeti méretével. A NEEM két azonos betűjének a szembefordítása egy ősi jel amely – kettőskereszt -, a kultúrahordozó magyarság rovásjele!

Ez a jel azt üzeni nekünk, hogy az Úr egy velünk, ha mi nem a gonoszhoz csatlakozunk, ha nem az önző énünk uralkodik rajtunk.   Ha mellérendelt társ-szolgái leszünk a Szent Korona értékrendnek, ha tudatosan figyelünk egymásra és tudatszintünket emelve leszünk a Nemzet tagjai. Így nemzettársakká lehetünk a teremtésben és az értékek felismerésében, ezzel rezgésszintünk is emelkedni fog, s ezzel védelmet kapunk a hadviselés pszichológiai behatásaival szemben.

Ez lesz a magyar lélek uralma, mely nem lehet más, mint a teljes emberiség szeretetszövetsége. Hiszen nem számít, hogy milyen a vallásod. Csupán az számít, hogy legyen hited a teremtett világban, s ne csak az anyagelvűséget kövesd! Ám vallásod nem lehet negatív és erőszakos, nem lehet másokat lenéző, sőt sajátjaidat sem tarthatod felsőbbrendűnek vagy kiválasztottnak! Hiszen a vallásbéke népe 1556 óta éppen a magyar! Ez a nemzeti színekben ható jelvény mutatja a 12 áldozatkész magyar kollektív belső változását, ami csakis a szeretetelvűség irányába mutathat, de soha nem alakulhatnak át újabb megosztó szervezetté.

A rezgésszint emelkedése csak jobb emberré tehet bárkit és nem gazdagabbá, de nem is hatalmasabbá. A Szent Korona értékrend azonban nem lehet kizárólagosan a magyarságé! Azt át kell adni az emberiség erre megérett részének, akik a szeretetvallás hitét és erejét nem hatalmi irányításra és nem a többi ember elnyomására használják majd fel, hanem a közjót és a többi emberrel való mellérendelést kell szolgálniuk majd! Így a Nemzetegyesítő Mozgalom szeretete egyúttal értékteremtést jelent, s csak őket követve válhatunk Jézus társaivá.

 

NEEM Párt

Vélemény, hozzászólás?