dr. Bene Gábor választási plakát
Dr. Bene Gábor írásai

Akartam-e indulni Szegeden képviselőnek?

Mivel barátaim összegyűjtötték a szükséges ajánlásokat, így nem hagyhatom őket cserben, hiszen többen is évfolyamtársaim voltak közülük az egyetemen.
Indulok tehát a szegedi 15-ös körzetben a képviselőségért!
Vagyis a szegedi belváros és felsőváros jó része szavazhat rám. Ott ahol születtem és ahol kis megszakítással több mint 50 éve lakom. Édesapám is itt árulta a szikvizet. Sokáig volt legendás a BENE SZÓDA, amit a nőverem vitt tovább, de épp most zárták be a kis szódás üzemet hatóságilag. [Szerinted véletlen?]
Én pedig a város népszerű lemezlovas-diszkósa voltam 1976 és 1986 között. Akkor a kommunista rendszer ellenzékeként kellett pár évre Pestre költöznöm, majd a rendszerváltásnak hazudott gyarmatosító-váltás után ennek a rendszernek az ellenzékeként nem kaptam itthon lehetőséget. Bizony ezért jártam át közel 20 évig Szolnokra dolgozni… Nekem most nem a képviselői fizetés a vonzó, hanem a szülőhelyem képviselete, amit jó ideje „gyüttmöntek” gyakorolnak…Nem ígérek tehát semmit, csak azt, hogy nem a pártok, hanem a választók érdekeit fogom szem előtt tartani!
Tudom, hogy mindkét pénzpórázra fűzött oldal esélytelennek tart, de bízzuk ezt a választókra!! Szeged legyen végre a civil és nemzeti szegedieké, s ne a párt korrupciók küzdőtere!
SZEGED végre MEGÉRDEMEL egy patrióta SZEGEDIT!
Egy olyan patriótát aki nyilvánosság előtt írja alá azt a polgári jogi szerződést a választóival, ami alapján VISSZAHÍVHATÓ lesz akkor, ha nem teljesíti vállalását, vagy belekeveredne valamilyen gyanús ügybe!
S mindez jusson eszedbe kedves választó, amikor június 9-én kezedbe veszed a tollat, hogy voksolj……!
Honféltő szeretettel Szeged hű fia: Gábor
dr. Bene Gábor választási plakát

Vélemény, hozzászólás?