Covid
Dr. Bene Gábor írásai Gondolatok

A követendő péda

Íme a követendő példa!

Mivel a hazai közvélemény nincs tájékoztatva arról, hogy a Covid-19 – ami egy biológiai fegyver ellenünk – még a mai napig nincs helyretéve a hazai sajtóban, televíziókan, így arra gondoltam, hogy az egyébként magyarellenes szlovák Fico beszédét kellene a közvélemény számára javasolni. Főleg azért, hogy végre vegyük már észre, hogy az emberiség elleni összeesküvés nem egy ócska és buta elmélet, hanem egy komoly és következetes gyakorlat! S köszönöm a „KariKór” segítségét mindebben: (Bene Gábor)

Robert Fico, Szlovákia miniszterelnöke, 2024. január 19-i beszédében a szlovák nemzetgyűlésben kritikusan szólalt fel a COVID-19 elleni vakcinázással és pandémiakezelésével kapcsolatban.

KariKór

Jan 23, 2024

Robert Fico, Szlovákia miniszterelnöke, 2024. január 19-i beszédében a szlovák nemzetgyűlésben kritikusan szólalt fel a COVID-19 elleni vakcinázással és az ország pandémiakezelésével kapcsolatban.

Fico hangsúlyozta a vakcinázás miatt növekedett szív- és érrendszeri halálesetek számát, és kritizálta az ellenzéket képviselőit a helyzet figyelmen kívül hagyásáért. Emellett az orvosi eszközök és tesztek kérdéses beszerzését, valamint a vakcinák és orvostechnikai eszközök túlzott vásárlásából származó anyagi előnyöket.

Fico az Európai Bizottság és annak elnökének szerepét is megkérdőjelezte a vakcinavásárlásokban, különösen a Pfizer igazgatójával folytatott titkos sms üzenetváltása kapcsán.

Kritizálta az előző kormányok járványkezelését, amely szerinte a kudarcot vallott és több mint 21 ezer ember haláláért felelős.

Válaszként a szlovák kormány úgy döntött, hogy létrehoz egy kormánybiztosi hivatalt, amelynek célja a COVID-19 kezelésével kapcsolatos kérdések kivizsgálása.

Fico kijelentette, hogy a kormánybiztos információgyűjtést végez különböző intézményektől, beleértve az Országos Egészségügyi Információs Központot és a tiszti főorvost.

Idézet:

„A szlovák közvélemény egyszerűen választ vár, választ követel a „vakcinázással” kapcsolatban, hogy mi is volt az valójában, miért o|tották be az embereket különféle kísérleti „vakcinákkal”, azok mindenféle tesztelése nélkül, miért nyomtak bele mindenféle szert az emberekbe, miért volt az országos tesztelés, ki volt a vásárló, miért vásároltak, milyen mennyiséget vásároltak, mennyi pénzbe került?”

A cél az, hogy tisztázzák, mi történt valójában a pandémia alatt, és tájékoztassák a nyilvánosságot a történtekről, s remélhetőleg ez hatni fog a magyar kormányra is, hogy kövesse a példát!!!

Vélemény, hozzászólás?