Génmanipuláció
Gondolatok Jegyzet Publicisztika

A génmanipuláció kiteljesedése?

H.A. írása

Azt mondták, hogy 2020-ban fejlesztették ki! Hát persze hogy ez sem igaz! Kiderült, hogy 2012-től gyártják, a sertéstenyésztők 2018 óta széles körben „oltják” az állatokat mRNS „vakcinákkal” anélkül, hogy az állategészségügyi és élelmiszer-biztonsági hatóságok bármit is mondtak volna a nyilvánosságnak.

Már egy év eltelt attól kezdve, hogy Tom Renz (Attorney Tom Renz: “We’ve Confirmed ‘This mRNA Stuff’ Is In The Food Supply” (planet-today.com)) ügyvéd dokumentációt talált a Merck sertéseknek szánt Sequivity mRNS vakcina platformjáról. A vállalat honlapján az áll, hogy „a Sequivity RNS-részecske technológiát használ a sertésinfluenza A vírustörzsek, sertés cirkovírus (PCV), rotavírus és más kórokozók elleni egyedi összetételű vakcinák előállítására”.

Az egész akkor kezdődött, amikor az iowai székhelyű Harrisvaccines 2012-ben kifejlesztett egy RNS-injekciót a sertésinfluenza (H3N2) ellen. Később, 2015-ben, amikor a Harrisvaccines-t felvásárolta a Merck Animal Health, a vállalat kifejlesztett egy madárinfluenza elleni mRNS-vakcinát. Ugyanebben az évben a vállalat partnerségre lépett a Modernával, hogy számos más mRNS „vakcinát” fejlesszen ki. A Harrisvaccines mellett a német CureVac cég (amely később, 2020-ban szintén szerződést kötött az EU-val Covid-19 elleni mRNS-alapú humán vakcinák szállítására) is kifejlesztett mRNS-alapú veszettség elleni vakcinát sertések számára 2016-ban. Emellett 2016-ban a német Bayer és a BioNTech (ma már a Pfizer partnere) vállalatok összefogtak, hogy háziállatoknak szánt vakcinákat fejlesszenek ki. Nemrégiben pedig az vált ismertté, hogy az Iowai Egyetem egy tehenek számára kifejlesztett mRNS vakcinán dolgozik.

A National Cattlemen’s Beef Association szerint jelenleg nincs engedélyezett mRNS-vakcina húsmarhák esetében történő alkalmazásra az Egyesült Államokban. Dr. Joseph Mercola, aki kutatta a témát, elmondta: „Egyetlen adaptált mRNS vakcinát sem teszteltek. Csak magát az mRNS platformot engedélyezték. Az ipar eltitkolja az új génterápia alkalmazását mindenféle biztonsági tesztelés nélkül. Már vannak hivatalosan meg nem erősített információk arról, hogy egyes szarvasmarha-tenyésztők 2018 óta valóban illegálisan injekciózzák mRNS készítményekkel az állományukat, és erről senkinek sem szólnak. Azt jelenti-e mindez, hogy egyes hústermékek már mRNS-t tartalmaznak?”

Renz ügyvéd rámutatott arra, hogy az állatok számára előállított mRNS-vakcinákban használt lipid nanorészecskék (LNP-k) „más veszélyes dolgokkal” szennyeződtek a tudósok vizsgálata szerint. Ugyanezek az LNP-k vannak jelen a Pfizer és a Moderna által előállított COVID-19 elleni mRNS-vakcinákban. Az ügyvéd felháborodott: „Amit az mRNS-vakcinákról tudunk, az az, hogy nem állítják meg a betegség terjedését… és valójában semmilyen módon nem segítenek. Azt is tudjuk, hogy laboratóriumban bebizonyosodott, hogy ezek az oltások megváltoztatják egyes sejtek genetikai állományát”. És úgy tűnik, az amerikaiak (és senki sem tudja, hogy rajtuk kívül még kik) már öt éve fogyasztanak génterápiával kezelt sertéshúst, és még több ilyen hús lesz az Egyesült Államokban, mivel a szarvasmarha- és sertéstenyésztők egyesületeinek képviselői megerősítették, hogy egy szélesebb körben fognak mRNS-t befecskendezni a sertések testébe.

Hogy más országokban mi a helyzet e tekintetben, még egyáltalán nem világos, de Renz gyanítja, hogy a globalisták transzhumanista programja titokban mindenhol előrehalad a génterápia élelmiszertermelésben való alkalmazásával. „Gates, a WHO, egy csomó egyetem mind arról beszél, hogy az mRNS-oltást beépítik az élelmiszerekbe. Módosítani fogják ezeknek az élelmiszereknek a génjeit, hogy mRNS-vakcinává tegyék őket”.

Dr. Mercola óva figyelmezteti az embereket a sertéshús fogyasztásával kapcsolatos mesterséges veszélyekről: „Még az állítólag ‘bio’ sertéshústermelők is használják ezeket az injekciókat. Az emberek már öt éve ehetnek génkezelt sertéshúst, és hamarosan még több húst fognak ugyanezzel a kezeléssel szennyezni. Azt javaslom, hogy inkább biztosítsák túl magukat, és teljesen kerüljék a sertéshúst”. Szinte késedelem nélkül, erre a leleplezésre reagálva, az amerikai Missouri állam parlamentje azt fontolgatja, hogy törvényt hoz az ilyen termékek – köztük az mRNS-kémiai anyagokkal befecskendezett állatok húsának – kötelező megjelöléséről, hogy az emberek eldönthessék, hogy fogyasztják-e vagy sem. Hogy mi lesz ezzel más országokban – majd meglátjuk. De az európai húsvásárlók már most meglepődtek, hogy a mágnesek tapadnak a hústermékekhez. (https://t.me/GenWake/2472).

Minél fontosabb kérdésről legyen szó, annál nagyobb hazugsággal és átveréssel találkozunk mindenhol és mindenben! Ám ez a mérhetetlen hazugság nem csak úgy önmagában és önmagáért létezik, hanem ennek célja van! A végső cél pedig nem a haszonszerzés, hanem technikai és technológiai vonatkozásban egyre ellenőrizhetetlenebb összetételű humán rendeltetésű termékek létrehozása, amely eleve rossz szándékú visszaélések megvalósításának kiváló platformjává válhat, mint például a globális háttérhatalmi elit terveiben szereplő szervezett népességcsökkentés. Azt pedig már mondani sem kell, hogy ugyanez a bűnös elit ellenőrzi többek között a humán egészségügyet, állategészségügyet, a modern technológiákat, a médiát, a pénzügyeket, a nemzetállamokat, és egyre inkább mindent és mindent. Minden adott, hogy megvalósítsa ördögi terveit. A civil társadalomnak össze kell fognia, a vele szemben egyre nyilvánvalóbb eszközökkel vívott pusztítással és megsemmisítéssel szemben adekvát válaszlépéseket kell demonstrálnia túlélése érdekében.

  1. András

Eredmény:

a disznókban mutálódik a vírus, a tesztállatokból még hasznuk is van….

Az állattenyésztés káros a bolygóra, valamit ki kell találni hogy leszokjunk a húsevésről, nosza betegítsük meg az állatokat is hogy legyen indok kiirtani őket és veszélyessé nyilvánítani a tenyésztésüket, tartásukat és megevésüket is!

Vélemény, hozzászólás?