Hírek

2018-ban bebizonyítottuk, hogy van élet a pártokon kívül

Megalakulásunk óta agyonhallgatják, hogy önzetlenül szolgáltatunk és csak a Nemzetépítő munka az, amit folytatunk a helyi közösségek érdekében. Íme egy újabb bizonyíték arra, hogy nem akarunk rátelepedni egyetlen közösségre sem, sőt az a javaslatunk, hogy szellemi kaláka közösségeket alakítsanak a jó magyarok minden faalun és városon.

A NEMZETEGYESÍTŐK  megkeresték a Hazafiak Szövetségét is, hogy szolgáltatásunkkal segítsék annak a lehetőségét, hogy a 2022-es választásokon a pártképviselők helyett, valódi népképviselők, a helyi közösségek érdekérvényesítői  kerüljenek a törvényhozásba!

Reméljük megértik, hogy nem pártot kell alapítani, hanem visszaépíteni a NEMZETET!

A NEMZETEGYESÍTŐKNEK ez a célja, s ezért adják át a saját listás helyeiket azoknak, akiket a helyi közösségek bíznak meg a saját képviseletükkel. A Nemzet visszaépítése ugyanis csak így, vagyis alázattal és a közérdeknek a magánérdek elé helyezésével valósítható meg. Ezért adjuk  közre a Hazafiak Szövetségének a felhívását, hiszen nem csak egyetértünk, de támogatunk is minden olyan civil-nemzeti közösséget, akik nem akarnak pártoskodni! (BG)

Demonstráció  a békéért, valamint felhívás Nagy- Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága kormányának!

… valamint mindazon 30 másik ország kormánya felé, akik részt kívánnak venni a június 28. és július 10-ke között Ukrajna területén és a Fekete-tenger medencéjében  megtartandó hadgyakorlaton !

 Nyomatékosan kérjük ezen országok kormányait, kerüljék el az Oroszországi Föderáció provokációját, azaz ne hajózzanak az Oroszországi Föderáció által saját felségterületnek tartott vizeikre, illetve ne repüljenek az  Oroszországi Föderáció által saját felségterületnek tartott légterébe, és ne sértsék meg szárazföldön sem azon területeket, melyeket az Oroszországi Föderáció saját fennhatóságának tart, különös tekintettel a Krím félszigetre.

 Véleményünk szerint   rendkívül veszélyes lenne, ha  szándékos provokáció, vagy egy hamis zászlós esemény, vagy egy sima véletlen történés miatt az Oroszországi Föderáció úgy értelmezhetné, hogy határait bárki megsértené. Az Oroszországi Föderáció csütörtökön 2021. június 24-én előre figyelmeztetett arra, hogy   akár fegyverrel is meg fogja védeni a határait, az után, hogy 2021. jun. 23-án az  angol Defender nevű  hadi hajó provokációt hajtott végre a Krím félszigethez tartozó   fekete-tengeri vizeken. A BBC  tudósítójának felvételei szerint az orosz katonaság angol nyelven felszólította a Defender irányítóit, hogy ne hajózzanak tovább kitűzött útvonalukon, mert ha megteszik, tüzet nyitnak  a Brit hajóra!!! Ennek ellenére, míg nem dobtak  éles bombákat az orosz repülőkről a Defender  elé, addig az Egyesült Királyság hajója nem tért le a tiltott vizekről, és ezzel  az Egyesült Királyság katonai vezetőinek egy része fiatal és idősebb Brit katonák életét veszélyeztette, valamint  azt, hogy háború törjön ki a térségben, vagy az egész Világon !!!

32 ország részvételével tartott hadgyakorlat esetében nagyon nehéz koordinálni a résztvevőket, egy esetleges rossz szándékú harcászati cselekmény olyan események eszkalálódásához vezethet, melyek akár egy világháború kirobbanását okozhatják. Ennyi egymást nem nagyon ismerő ország közös hadgyakorlata alatt igen könnyű egy  hamis zászlós,  eseményt megszervezni, és  szinte lehetetlen kivédeni.

Ezért a demonstráción résztvevők, és a világunk békét szerető polgárai nevében határozottan követeljük,  hogy az Oroszországi Föderáció Washingtoni székhelyű nagykövetségének kérésnek megfelelően, mondják le a résztvevők a hadgyakorlat megtartását !!!

Lásd: https://twitter.com/RusEmbUSA/status/1407514261253988353

A Hazafiak Szövetsége nevében:

  1. Fórizs Eszter                          Giorgio Mondino                     Rózsahegyi-Poósz Zoltán

Budapest, 2021.június 26

Vélemény, hozzászólás?