Programok

A Nemzetegyesítő Klub szegedi programja

   NEMZETEGYESÍTŐK

„JÖVŐ BARÁTAI KÖRE” HÉTFŐNKÉNT

Szeged, Pixel Kávézó az Anna kút sarkán! (Bejárat Széchenyi tér 8.)

„ Azt tapasztalom, hogy az emberben a felismert, de ki nem mondott igazság elkezd rohadni.” Balczó András

Október 3-án  Elég jelentkező (70/360 3595) esetén Maister Éva művésznő estje!

Meister Éva Magyar Művészetért Ex Libris-díjas színművésznő, a Magyar Kultúra Lovagja cím birtokosa. Szépanyja anyai nagyapai ágon Gálffy Mária, Gálffy Mihály székely vértanú húga volt. Sepsiszentgyörgyön járt a református Székely Mikó Kollégiumba, ahová korábban édesapja is, majd a brassói magyar gimnáziumban érettségizett. Megfordult a fejében a jogi pálya is, de aztán száz közül elsőként felvették a marosvásárhelyi Szentgyörgyi István Színművészeti Intézetbe. Diplomázása után a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház tagja lett.1987-ben a romániai üldöztetés elől családjával Magyarországra menekült. Férje Molnár H. Lajos író. Gyermekeikː Magor, Móricz Zsigmond-ösztöndíjas költő, nyelvész, folyóirat-szerkesztő és Boglárka, szerkesztő-riporter, dokumentum- és rövidfilmrendező. Éva a szolnoki színházban kezdett dolgozni, ahol férje dramaturg lett. Egy évad után, magyarsága miatt, a liberális vezetés az utcára tette. Tíz évig vezette a Kölyök Színpadot, ahol gyerekszínészekkel rendezett darabokat, gyerekeknek. Emellett drámajátékot, színjátszást, beszéd- és mozgásgyakorlatot, vers- és prózamondást tanított az ország legnagyobb színjátéktanszékkel működő művészeti iskolájában, a Teátrumban.  Sok növendéke nyert dráma- és színjátékversenyeket, valamint városi, megyei, országos szavalóversenyeket. Miután megszüntették az iskolát, létrehozta a Stúdió-M amatőr ifjúsági és felnőttszínházat, amit három évig vezetett. 1989 óta szabadfoglalkozású színművészként – intézmény és támogatottság nélkül – egyéni előadásaival járja a Kárpát-medence magyar településeit és a külföldön élő magyar közösségeket.

Október 5-én  PIXEL Boros László orvos professzor vendégünk lesz 17 órától, akinek alternatív véleménye van a COVID-19 vírus kapcsán kialakult világhisztériáról.  

Ezúttal prof. Boros László tart előadást, aki az USA-ból tért haza a COVID-19-ről rendezett konferenciára, amelyet augusztus 21-én tartottak a fővárosban.

 

Október 6-án koszorúzás az Aradi vértanúk terén és a Battyányi szobornál 17 órától.

 

Október 12-én A helyi közösség élenjárót választ és meghallgatja az előző élenjáró beszámolóját.

 

Október 19-én beszélgetés 1956-ról és annak mai üzenetéről.

 

Október 23-án 17 óra : koszorúzás a Schwartz Lajos emléktáblánál a Takaréktár utcában.

 

Október 26-án Bencsik Róbert „szerszél” beszél az ősi magyar hitről és a teremtésről!

 

November 2-án az Orvosok a Tisztánlátásért, az Egri Hun Fokos Szövetség és a COVID-19 Nemzetközi Konferencia megálmodója Pócs Alfréd főorvos a vendégünk, aki a Heves Megyei Orvoskamara vezetőjeként szállt szembe a vírushisztéria túlkapásaival.

Minden jó magyart nagyon várunk az előadásokra hétfőnként és a nemzet számára fontos önszerveződő közösségek megalakítása és működtetése érdekében segítünk is, ha szükségessé válik!

 

Ne feledd! Ami nem öl meg, az megerősít!

Ez NEEM párt! Hanem Nemzetegyesítő Mozgalom!

Archívum

Adatkezelési tájékoztató

A NEMZETEGYESÍTŐ MOZGALOM POSZTUMUSZ TAGJAI

VAJON MI ÉS HOGYAN VALÓSULT MEG MINDEBBŐL? – CSERHALMI GYÖRGY FELOLVASSA AZ 1989-ES 12 PONTOT

Örökségünk – a klip

A NemzetEgyesítő Népmozgalom Kiáltványa

Magyarország és az Illuminati – Dr. Tóth Zoltán József

Dr. Tóth Zoltán József Hungaria Archiregnum c. könyvének bemutatója