Ajánló

A Nemzetegyesítő Klub szegedi programja (szeptember)

 NEMZETEGYESÍTŐK

„JÖVŐ BARÁTAI KÖRE” HÉTFŐNKÉNT

Szeged, Pixel Kávézó az Anna kút sarkán! (Bejárat Széchenyi tér 8.)

„ Azt tapasztalom, hogy az emberben a felismert, de ki nem mondott igazság elkezd rohadni.” Balczó András

Szeptember 7-én  PIXEL 17 órakor  Halász József előadása az önellátásról, majd beszélgetés arról. hogy hova is kell az X-et tenni a következő választásokon? Leginkább azokat várjuk erre a rendezvényre, akik „nem akarnak politizálni”, s ezzel átengednék a közhatalom megválasztását azoknak, akik csak pártokban gondolkodnak, csak pártokra hajlandóak szavazni. S nem értették meg a jelmondatot, hogy: Minden párt, csak ÁRT! Ám van egy, amely nem ÁRT és az a NEEM párt!

 

Szeptember 14-én  Beszélgetés, vagy inkább vita az őszödi beszédről, s annak pártokat leleplező hatásáról. Pixel kávézó különtermében 17 órától! Belépődíj nincs, bejárat a Széchenyi tér 8 szám felől!

Szeptember 17-én  17 órától a fővárosi Kossuth téren lesz az emlékező piknik!

 

Szeptember 21-én  a Nemzetegyesítő Mozgalom egyik alapítója beszélget egy népszerű alternatív gyógyító emberrel, akinek sarkos véleménye van a COVID-19 vírus kapcsán kialakult világhisztériáról.  Pixel kávézó különtermében 17 órától! Belépődíj nincs, bejárat a Széchenyi tér 8 szám felől!

 

Szeptember 28-án Gecse Géza történész, újságíró lesz a vendégünk, aki az Ópusztaszeren megrendezett Trianon konferenciáról beszél.

Budapesten, az ELTE-n végzett történelem-orosz szakon 1986-ban. 1990 óta tanít az ELTE Új- és Jelenkori Egyetemes Történeti Tanszékén. 1989 óta a Magyar Rádió munkatársa. 1993-ban jelent meg Bizánctól Bizáncig. Epizódok az orosz pánszlávizmusból c. könyve (Interetnica, Budapest), 2002-ben Állam és nemzet a rendszerváltás után, 2007-ben Bizánctól Bizáncig. Az orosz birodalmi gondolat (Tankönyvkiadó, Budapest)

 

Október 5-én Egy orvos professzor vendégünk lesz 17 órától, akinek alternatív véleménye van a COVID-19 vírus kapcsán kialakult világhisztériáról.  

Ezúttal prof. Boros László tart előadást, aki az USA-ból tért haza a COVID-19-ről rendezett konferenciára, amelyet augusztus 21-én tartottak a fővárosban.

 

Minden jó magyart nagyon várunk az előadásokra hétfőnként és a nemzet számára fontos önszerveződő közösségek megalakítása és működtetése érdekében segítünk is, ha szükségessé válik!

 

Ne feledd! Ami nem öl meg, az megerősít!

Ez NEEM párt ! Hanem Nemzetegyesítő Mozgalom!

 

Vélemény, hozzászólás?