Gondolatok

A Nemzet önszervezése újra elkezdődött

Kedves Magyar Testvéreim!

A Nemzet önszervezése újra elkezdődött. Egyre erősödik a magyar értékrend iránti vágy és szinte bárhová megyek itt a Kárpát-medencében, azt akarják, hogy induljon el egy cselekvési program amely egységbe szervezné újra a magyar népet. Vagyis Nemzetté emelné azokat, akik tenni akarnak a hazájukért, a gyerekeikért, unokáikért.

Csak akkor tehetsz magadért, családodért és a nemzetedért, ha komolyan veszed az önszerveződést, ha kalákában segítesz a hasonló társaidnak és nem televíziót néztek együtt, hanem beszélgettek és tudatjátok egymással, hogy nem a pénz az Isten és nem is a pártoskodás a magyar jövő!!

A Nemzet önszerveződése azt jelenti, hogy kialakítjátok a beszédtereket úgy, ahogy egykor összejártak az emberek és beszélgettek! (Ezt biztosan az egymást segítő cselekvés fogja követni!)

Ahogy legutóbb a “polgári körökben” sikerült az embereket összehozni, vagyis nem pártgyűléseken, s nem pártvezéreket hallgatva, hanem egymással beszélgetve.

Jó lenne, ha a honlapunk csak arra szolgálna, hogy országos szinten is tájékozódni tudjanak azok, akik valóban nem a pártokban, hanem a Nemzet visszaépítésében látják a magyar jövőt! Ne feledjétek! A Nemzetegyesítő Mozgalom csak minta, amelyet figyelhet a helyi főszervező, de figyelhet minden jó magyar.

A legszerencsésebb szervezet akkor alakulna ki, ha minden választókerületben megalakulna néhány kisközösség azzal a céllal, hogy az országos hálózattá szerveződjön úgy, hogy legyen egy komoly alternatív érdekképviselet, amely “soha mások ellen, mindig magunkért” akar majd működni! Eredmény csak akkor lesz, ha valóban az érdekképviselet lesz ennek a  visszaépülő Nemzetnek a célja újra, és nem a mai haszonelvű gondolkodást folytatják!

Segíts, hogy mielőbb létrejöjjön ez az országos szervezet, melyet alternatív civilhálóként, akár Nemzetépítő – Népmozgalomnak is hívhatunk.

Ennek a népmozgalomnak lesz lehetősége arra, hogy eszközként felhasználja a mintaként mutatkozó Nemzetegyesítők NEEM pártját. A Nemzetegyesítők ugyanis ezért vállalták, hogy kizárják magukat minden hatalmi helyzetből és pozícióból, mert tudták, hogy szükséges egy olyan szervezet, amely “Trójai falóként” működik majd a sok-sok megélhetési pártpolitikus között.

Honféltő szeretettel: Egy közületek…

 

Nemzetegyesítő Mozgalom

Vélemény, hozzászólás?